Autor Wątek: Organizacja i pilnowanie stanów na stoisku wędliniarskm  (Przeczytany 882 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline thebananek

  • Użytkownik
  • **
  • Wiadomości: 51
  • Reputacja +0/-0
  • Wersja programu: 1.49
Organizacja i pilnowanie stanów na stoisku wędliniarskm
« dnia: Grudzień 05, 2017, 10:31:40 »
Witam, tak jak w temacie chciałbym zasięgnąć waszej porady jak najoptymalniej poradzić sobie z pilnowaniem rozchodów na stoisku wędliniarskim. Wiadomo, że każdego dnia odkrawa się plasterek i wyrzuca - pytanie czy ważyć każdy  plasterek, zapisywać razem z ceną ile poszło do kosza (mozolna robota), czy ważyć np. pod koniec tygodnia stan każdego produktu, a później wrzucać to do Subiekta jako szybką inwentaryzację? Tylko co wtedy z kwestią różnych cen dostaw tego samego produktu, czy implikuje to jakieś dalsze niezgodności w księgowości?
Proszę o poradę bardziej doświadczonych użytkowników :)

Forum Użytkownikow Subiekt GT

Organizacja i pilnowanie stanów na stoisku wędliniarskm
« dnia: Grudzień 05, 2017, 10:31:40 »